06-17084874 info@egone.nl
Selecteer een pagina

Over Esther

“De juiste zorg, op het juiste moment”

Egone (spreek je uit als Igonee) staat voor wederopstanding en dat is het ook echt voor mij. Als ik eind 2014 tijdens een grote reorganisatie bij een bekende landelijke zorgonderneming mijn baan verlies, samen met 25.000 andere zorgverleners in Nederland, breekt mijn hart. Want ze hadden echt iets van mij afgepakt. Het waren mijn cliënten, mijn zorg, mijn leven. Op de manier werken zoals ik al 15 jaar gewend was wilde ik echter niet meer. De tijd per cliënt was zo kort geworden dat ik echt dacht ‘dit moet anders!’.

Even neigde ik ernaar mij verder te specialiseren tot medisch pedicure. Maar toen ik, tijdens mijn studie, in één week door drie kinderen van verschillende oud cliënten persoonlijk werd benaderd, was het pad dat ik op moest gaan opeens heel duidelijk; terug de wijk in en weer gaan genieten van het geven van persoonlijke verzorging.

Achteraf een enorme stap, waar veel lef voor nodig was. Maar ik was vastberaden en wist dat dit de juiste weg was. Egone doet haar naam eer aan, een echte wederopstanding:  Elke dag met veel liefde en plezier mijn passie uitvoeren.

Heeft u vragen over de dienstverlening van Egone?